lap-net.dk - 2019

Cornelius Christiansen

webmaster
Sidefrivillig
Kære læser

Status på lap-net.dk 2018 er; at vi ikke er særligt mange brugere på dette medie. Vi vil gerne have vores forum, som et sted hvor man kan diskutere frit, samt udveksle info og erfaringer. Det er også godt at lærer nye mennesker, at kende herinde.

Så hvordan udbreder vi lap nettet til andre?
Drivkræften er fællesskabet om at være eller at have haft været i psykiatrien med den systemtanke der udspringer herfra er fælles for målgruppen. Nogle gange er behandlingen så hård i psykiatrien, at man bliver syg, hvis ikke man var det i forvejen... Man har i Danmark hver femte danskere, med berøring af medicinering og 1 % der er skizofreni ramte. Vi har nok at skrive om.

Status på lap-net.dk
Nu kan man lave samtaler med 35 oprettede brugere, hvoraf 8 er aktive indenfor de seneste 3 måneder. Der er cirka nye 15 inde og læse på lap-net.dk per dag, dette er meget lidt. Vores side er forankret under LAP København og Frederiksberg, som den intiativtagende del af LAP foreningen i denne web idé.
Jeg synes der er en del velfungerende funktioner i forvejen :). Udover de prviate samtaler er der også foraet, der nu har mange gode links og bidrag fra medlemmerne på lap-net.dk, foraet er medlemsdrevet, men modereret. En anden funktion for de der er oprettet er profilindlæggene, hvor man kan dele katte klips eller musik. Der bliver ikke ændret på grafikken, men flere oversættelser kommer til!

Ting der udgår
Ting der udgår er chatten, den bruges næsten ikke, samt den nuværende gruppefunktion, den virker ikke.

Nye ting
Der oprettes et artikel styrings system - AMS, her er ordet frit men moderet. Det ville også være fedt med en redaktion til artikler og andet vedligeholdelse af siden - frivillige.

Vi laver også et nyt gruppe system.

God jul og godt nytår

lap-net.dk
 
Senest redigeret:
Top