Brugerportalen - lap-net.dk

På lap-net.dk er der en ambition om en gensidig debat kultur. Vi vil bruge dette forum til en sund interesse i psykiatribrugeres livsvilkår og betingelser. Det er et fællesskab hvor alle er lige og hvor vi validerer hinandens tanker og følelser. Vi vil bruge dette forum til en sund interesse i psykiatribrugeres betingelser. Der er muligheder for chat og intern diskussion. Man kan oprette en profil og få adgang til mange gode oplevelser.

Don’t Fear the Weird 2019

Don’t Fear the Weird 2019
Cinemateket Gothersgade 55 København, 1123 Danmark
Tirsdag, Oktober 8, 2019 - 05:00 PM
Indtil: Torsdag, Oktober 10, 2019 - 09:30 PM
(Tilpasset til tidszone: Europe/Amsterdam)
Kategorier

Kommende kalender datoer
Tiden er blevet justeret til tidszonen: Europe/Amsterdam

This event has expired and has no upcoming dates

Cornelius Christiansen

webmaster
Sidefrivillig
Der er film festival i cinemateket igen i år og arrangørerne har dette at sige:
Kom med, når vi for fjerde år i træk zoomer ind på det skæve sind gennem et brag af en festival, hvor vi sætter stemmer på alt det, vi normalt ikke taler om. Film danner rammen, når kunstnere, musikere, fagpersoner, psykiatribrugere og filmeksperter deler ud af deres erfaringer med psykisk sygdom og sårbarhed – og skaber et rum, hvor nuancer, ny viden og opgør med tabuer er i centrum.
I år retter vi bl.a. linsen mod et stærkt mandepanel, som ikke er bange for at tale om følelser, vi inviterer til selvmordsdebat, ser på psykoser gennem virtual reality og giver ordet til børn, som har en mor eller far med en psykisk sygdom. Alt sammen flankeret af en perlerække af film lige fra Mulholland Drive, Rambo – First Blood og The Royal Tenenbaums.
Fik vi nævnt, at du kan opleve navne som: Peter Øvig Knudsen, Alexander Tovborg, Jens Arentzen, Anna Thygesen, Peter Schepelern og mange, mange flere…..
Program:
Se også her:
https://www.psykiatri-regionh.dk/Psykinfo/filmfestival/Sider/default.aspx
 
Top