Begivenheder for Københavnske psykisk sårbare

lap-net.dk er en LAP København og Frederiksberg aktivitet. Det er en online aktivitet og vi har også nogle gode offline aktiviteter!
Dem tilbyder vi til andre psykisk sårbare, nogle kræver medlemskab og andre er åbent hus begivenheder på Vesterbrogade. Alle vores tilbud er på bruger til bruger maner.
Hvis du måtte være interesseret i vores kalender. Så tryk på nedenstående link – hvor du kan se de mange fede muligheder for et opbyggeligt samvær.

https://lap-kbh.dk/begivenheder

eller

https://www.lap.dk

Her er der en god mulighed for, at mødes med andre sårbare og opleve et socialt opbyggeligt fællesskab. Vi vil gerne have flere tilbud til medlemmerne her fra landsforeningen af psykiatribrugere i København. Vi kunne godt bruge din hjælp!
Du må endelig være med til, at anbefale gode aktiviteter til steder eller oplæg vi kan holde i vores lokaler. Du kan blive event informatør eller event maker med os! Ved at tippe om andre begivenheder der har med psykiatribrugere at gøre… Vi har en mail der hedder cafe@lap-kbh.dk.
Vi er især interesserede i sociale, politiske eller musikalske indslag, som vores medlemmer og andre interesserede kan deltage I :).
 
Senest redigeret:

Kommentarer

Top