Begivenheder for Københavnske psykisk sårbare

308


lap-net.dk er en LAP København og Frederiksberg aktivitet. Det er en online aktivitet og vi har også nogle gode offline muligheder!

Dem tilbyder vi til psykisk sårbare, nogle af aktiviteterne kræver et medlemskab og andre er åbent hus begivenheder på Vesterbrogade. Alle vores tilbud er på bruger til bruger tilgangen.

Hvis du er interesseret i vores kalender. Så tryk på nedenstående link – hvor du kan se de mange fede muligheder for et opbyggeligt samvær.

https://lap-kbh.dk/begivenheder eller https://www.lap.dk

Her er der en god mulighed for, at mødes med lappere og sårbare, for at opleve et socialt opbyggeligt fællesskab. Vi vil gerne have flere tilbud til medlemmerne her fra landsforeningen af psykiatribrugere i København. Vi kunne godt bruge din hjælp!

Du må endelig være med til, at anbefale gode aktiviteter til steder eller oplæg vi kan holde i vores lokaler. Du kan blive event informatør eller event maker med os! Ved at tippe om andre begivenheder der er spændende for os…

Vi har en mail der hedder cafe@lap-kbh.dk.

Vi er især interesserede i sociale, politiske eller musikalske indslag, som vores medlemmer og andre interesserede kan deltage I :).
 
Senest redigeret:

Kommentarer

Top